پاسخ وکیل پایه یک جنوب به سوالات حقوقی دعاوی خانواده

بررسی و آموزش مفاهیم مهم و پربرخورد حقوقی کشور

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 322
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 11
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 206
:: بازدید ماه : 766
:: بازدید سال : 1954
:: بازدید کلی : 11730
نویسنده : وکیل 23
سه شنبه 5 آذر 1398

پرسش :

اگر در هنگام طلاق حضانت فرزند را به مادر بدهند و مادر نفقه را ببخشد ، آیا باز هم پدر می تواند فرزند را ببیند ؟

پاسخ وکیل دادگستری :

ملاقات با فرزند یکی از حقوق مادر و پدر است که قابل اسقاط نیست و تحت هر شرایطی می بایست این امکان برای پدر و مادر فراهم گردد که بتوانند فرزند خود را ببینند . همچنین نفقه در هر صورت بر عهده ی پدر و جد پدری خواهد بود . این نکته شایان ذکر است که اگر فرزند به سن بلوغ و رشد رسیده باشد و نخواهد پدر یا مادر خود را ببیند ، پدر یا مادر وی نمی توانند کاری جز قبول درخواست او کنند .

پرسش :

طلاهای خریداری شده در هنگام ازدواج ، بعد از طلاق برای مرد است یا زن ؟

پاسخ مشاور حقوقی :

اغلب محاکم در هنگام صدور رای با توجه به اینکه طلا برای زینت زن استفاده می شود ، دعوی استرداد طلا که از جانب مرد درخواست می شود را نمی پذیرند حتی اگر برگ خرید آن موجود باشد .

پرسش :

شوهرم معتاد است و بچه ی دوساله مان  را به شدت مورد  ضرب و جرح قرار می دهد  به طوریکه جای کتک های وی بر روی بدن بچه وجود دارد . می خواهم طلاق بگیرم و خودم بچه را بزرگ کنم . آیا راهی هست که بتوانم بچه را بگیرم ؟ همچنین مهریه ام عندالاستطاعه بوده و 700 سکه است . آن را می توانم بگیرم ؟

پاسخ وکیل خانواده :

طلاق به علت عسر و حرج صورت خواهد گرفت و به علت شرایط نامساعدی که پدر بچه دارد ، حضانت او پس از طلاق به مادر می رسد . همچنین پیشنهاد می شود که سریع تر به پزشکی قانونی مراجعه کرده و یک گواهی برای ضرب وشتم پدر دریافت نمایید. همچنین یک استشهاد محلی نیز به پرونده الحاق کنید. در رابطه با مهریه نیز می توانید اگر مرد دارای ملک یا اموالی هست آن ها را جهت مطالبه مهریه به دادگاه معرفی نمایید یا آن ها را توقیف کنید .

پرسش :

در صورت گرفتن بخشی از مهریه ، آیا باز هم می توان تقاضای طلاق کرد ؟ شایعاتی شنیده ام در رابطه با اینکه اگر مهریه را گرفته باشی ، نمی توانی درخواست طلاق کنی . صحت آن تا چه حد است ؟

پاسخ وکیل پایه یک حقوقی :

مهریه حق بانو است که نسبت به عندالمطالبه بودن یا عندالاستطاعه بودن آن می تواند اقدام به اخذ و دریافت آن نماید . در نتیجه مهریه هیچگونه ارتباطی با طلاق نداشته و در صورت دریافت مهریه ، زوجه باز هم می تواند درخواست طلاق خود را به دادگاه ارائه نماید .

پرسش حقوقی :

شوهر من به تازگی فوت کرده و مهریه من 114 سکه است و کل دارایی همسرم یک خانه در پایین شهر می باشد که از مبلغ مهریه ام کمتر است . اکنون کل دارایی به من می رسد یا بچه هایم نیز ارث می برند ؟

پاسخ وکیل حقوقی :

اگر مهریه ی زوجه بیشتر از مال و اموال فرد متوفی باشد ، کلیه ی سهم الارث به زوجه تخصیص یافته و فرزندان ارثی نمی برند .

 پاسخ وکیل پایه یک جنوب به سوالات حقوقی دعاوی خانواده

پرسش :

آیا تضمینی وجود دارد که پس از طلاق توافقی بتوانم جهزیه را از همسرم بگیرم و اگر جهیزیه را برنگرداند چه کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک خانواده :

شما می توانید پیش از ثبت طلاق اقدام به مسترد نمودن مهریه خود کنید . در صورت عدم همکاری شوهر ، می توانید پس از طلاق دادخواستی برای استرداد جهیزیه به دادگاه بدهید و اگر شوهر قبول به استرداد جهزیه نکرد ، می توانید فاکتور های خرید را به دادگاه ارائه دهید . در صورت عدم وجود برگه ی خرید می توانید برای رفع اختلاف در کمیت جهیزیه از شاهد بهره ببرید .

پرسش :

مدت 7 ماه است که عقد کرده ام و 3 ماه است که همسرم قصد جدایی کرده است . اولین اخطاریه طلاق برای من فرستاده شده است و من به دلیل ناراحتی های که پیش آمده است ، حاضر نیستم تا دوباره آن ها را ببینم . سوال من این است که آیا می توانم در دادگاه هایی که برای طلاق برگذار می گردد ، حاضر نشوم ؟ با حاضر نشدن من در دادگاه حق و حقوقی که دارم مانند مهریه و نفقه باز هم به من تعلق می یگرد یا نه ؟

پاسخ وکیل دادگستری تهران :

نکته مهمی که قابل ذکر است این مورد است که با عدم حضور شما در جلسات دادگاه ، حق و حقوق قانونی شما از بین نخواهد رفت . شما می توانید برای دریافت نتیجه ی بهتر با یک وکیل دادگستری مشورت نمایید تا او برای شما مراحل دادگاه را پیگیری کند .

پرسش :

آیا روشی برای انتقال حضانت فرزند از مادر و پدر به یک مادر و پدر دیگر وجود دارد ؟ یعنی بتوان به نام پدر و مادر جدید شناسنامه را اخذ کرد و حق استراد را از پدر و مادر قبلی استراد نمود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

حضانت به همان میزان که حق پدر و مادر محسوب می گردد ، تکلیف آن ها نیز به حساب می آید . بنابراین سلب حق حضانت از پدر و مادر اصل امکان پذیر نیست .

 



:: موضوعات مرتبط: دعاوی حقوقی , دعاوی خانواده , دعاوی کیفری , ,
:: برچسب‌ها: وکیل پایه یک تهران , وکیل پایه یک دادگستری , وکیل پایه یک حقوقی , وکیل پایه یک کیفری , وکیل پایه یک خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
گروه وكلاي آسايش گستران با در اختيار داشتن كادري گسترده از وكلاي پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهي در سراسر ايران و كشورهاي زيادي ميتوانند تامين كننده آسايش حقوقي شما هموطنان ارجمند باشند . هسته مركزي حقوقي موسسه آسايش گستران در سه كميسيون حقوقي ، كيفري و خانواده انجام وظيفه مينمايند ، به نحوي كه پرونده هاي ارجاعي ، در كميسيون مريوطه مطرح و پس از تعيين استراتژي ، توسط وكلاي مربوطه پيگيري ميشود و در تمام مراحل قضايي پرونده توسط مسئولين كميسيون بر حسن جريان امور نظارت ميشود .
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مرکز معتبر مشاوره حقوقی و آدرس noloasayesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.